Pazari i Vlleheve të Vlorës, viti 1912

Pjesë e Pazari i Vlleheve të Vlorës, viti 1912

Renditja: 2362 (8 shikime)

“Pazari i Vlleheve të Vlorës, viti 1912”, 1912, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5296

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.