Pazari i bagetive në Vlorë, viti 1916

Pjesë e Pazari i bagetive në Vlorë, viti 1916

Renditja: 3187 (5 shikime)

“Pazari i bagetive në Vlorë, viti 1916”, 1916, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5300

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.