Pazari i Vlorës 1913. Photo M. Edith Durham

Pjesë e Pazari i Vlorës 1913. Photo M. Edith Durham

Renditja: 2066 (9 shikime)

“Pazari i Vlorës 1913. Photo M. Edith Durham”, 1913, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5310

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.