Pazari Kujtim nga Vlora, viti 1914 Foto Marubi

Pjesë e Pazari Kujtim nga Vlora, viti 1914 Foto Marubi

Renditja: 1814 (10 shikime)

“Pazari Kujtim nga Vlora, viti 1914 Foto Marubi”, 1914, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5327

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.