Pazari në Vlorë shites ambulante frutash, viti 1939

Pjesë e Pazari në Vlorë shites ambulante frutash, viti 1939

Renditja: 3181 (4 shikime)

“Pazari në Vlorë shites ambulante frutash, viti 1939”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5344

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.