Pazari që gjendej pas merkatos, viti 1920

Pjesë e Pazari që gjendej pas merkatos, viti 1920

Renditja: 589 (23 shikime)

“Pazari që gjendej pas merkatos, viti 1920”, 1920, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5359

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.