Pazari, viti 1918

Pjesë e Pazari, viti 1918

Renditja: 4508 (3 shikime)

Ibrahim Shyti, “Pazari, viti 1918”, 1918, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5369

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.