Pazari Vlorës, viti 1914

Pjesë e Pazari Vlorës, viti 1914

Renditja: 2729 (7 shikime)

“Pazari Vlorës, viti 1914”, 1914, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5373

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.