Qyteti Himarës Spille, viti 1939

Pjesë e Qyteti Himarës Spille, viti 1939

Renditja: 2198 (6 shikime)

Nekip Bega, “Qyteti Himarës Spille, viti 1939”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5526

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.