Qyteti i Selenicës Miniera e Bitumit, viti 1939

Pjesë e Qyteti i Selenicës Miniera e Bitumit, viti 1939

Renditja: 2105 (6 shikime)

“Qyteti i Selenicës Miniera e Bitumit, viti 1939”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5583

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.