Rrugë në lagjien Muradie për të konsullata Italiane, viti 1920

Pjesë e Rrugë në lagjien Muradie për të konsullata Italiane, viti 1920

Renditja: 1074 (6 shikime)

“Rrugë në lagjien Muradie për të konsullata Italiane, viti 1920”, 1920, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5870

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.