Sahati Rruga Vaso Pasha 1939 Manifatures Sofokli Konomi

Pjesë e Sahati Rruga Vaso Pasha 1939 Manifatures Sofokli Konomi

Renditja: 841 (13 shikime)

“Sahati Rruga Vaso Pasha 1939 Manifatures Sofokli Konomi”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5892

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.