Sarajet e Vlorajve Haremllëku, viti 1900

Pjesë e Sarajet e Vlorajve Haremllëku, viti 1900

Renditja: 1814 (10 shikime)

“Sarajet e Vlorajve Haremllëku, viti 1900”, 1900, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5906

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.