Sheshi përpara Xhamisë së Tabakëve, viti 1936

Pjesë e Sheshi përpara Xhamisë së Tabakëve, viti 1936

Renditja: 3187 (5 shikime)

“Sheshi përpara Xhamisë së Tabakëve, viti 1936”, 1936, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5924

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.