Sheshi i flamurit 1939, majtas lulishtja, djathtas shtëpia e Hasan Sharres

Pjesë e Sheshi i flamurit 1939, majtas lulishtja, djathtas shtëpia e Hasan Sharres

Renditja: 2523 (5 shikime)

“Sheshi i flamurit 1939, majtas lulishtja, djathtas shtëpia e Hasan Sharres”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5974

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.