Sheshi i Flamurit në vitin 1987

Pjesë e Sheshi i Flamurit në vitin 1987

Renditja: 1230 (12 shikime)

“Sheshi i Flamurit në vitin 1987”, 1987, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5992

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.