Sheshi i Flamurit parë nga Kuzbabaja, viti 1912

Pjesë e Sheshi i Flamurit parë nga Kuzbabaja, viti 1912

Renditja: 4075 (4 shikime)

“Sheshi i Flamurit parë nga Kuzbabaja, viti 1912”, 1912, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5998

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.