Sheshi i flamurit Vlorë, viti 1936 parë nga minareja e Xhamisë së muradies

1936

Të dhëna

Data
1936
Kontribuesi
Ilir Balili
Zona
Vlorë

Position: 1870 (4 views)

“Sheshi i flamurit Vlorë, viti 1936 parë nga minareja e Xhamisë së muradies”, 1936, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/6028

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.