Shkolla e Tregtare nё Vlorё., viti 1960

1960

Të dhëna

Data
1960
Kontribuesi
Ilir Balili
Zona
Vlorë

Position: 3119 (2 views)

“Shkolla e Tregtare nё Vlorё., viti 1960”, 1960, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/6088

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.