Shtëpia e Sharrajve djegia e fotove të Ahmet Zogut, viti 1939

Pjesë e Shtëpia e Sharrajve djegia e fotove të Ahmet Zogut, viti 1939

Renditja: 3671 (3 shikime)

“Shtëpia e Sharrajve djegia e fotove të Ahmet Zogut, viti 1939”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/6179

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.