Skela, viti 1939

Pjesë e Skela, viti 1939

Renditja: 1341 (9 shikime)

“Skela, viti 1939”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/6241

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.