Skulptura "Naftëtarët", fontana parku Rinia, vitet 60

Pjesë e Skulptura "Naftëtarët", fontana parku Rinia, vitet 60

Renditja: 2046 (3 shikime)

“Skulptura "Naftëtarët", fontana parku Rinia, vitet 60”, 1960, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/6288

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.