Skulpturë të dera e 2 e fabrikës së orizit me biçikletë fotografi Janaq Derolli, viti 1960

Pjesë e Skulpturë të dera e 2 e fabrikës së orizit me biçikletë fotografi Janaq Derolli, viti 1960

Renditja: 1608 (4 shikime)

“Skulpturë të dera e 2 e fabrikës së orizit me biçikletë fotografi Janaq Derolli, viti 1960”, 1960, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/6292

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.