Trami i Skelë-Vlorë 1923

1923

by Nekip Bega

Të dhëna

Data
1923
Autori/Krijuesi
Nekip Bega
Kontribuesi
Ilir Balili
Zona
Vlorë

Renditja: 1994 (8 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.