Trami i Skelës, viti 1923

Pjesë e Trami i Skelës, viti 1923

Renditja: 1608 (4 shikime)

“Trami i Skelës, viti 1923”, 1923, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/6401

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.