Tuneli në Ujin e Ftohtë 1957

Pjesë e Tuneli në Ujin e Ftohtë 1957

Renditja: 1421 (12 shikime)

“Tuneli në Ujin e Ftohtë 1957”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/6440

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.