Uji i Ftohtë, plazhi, viti 1940

Pjesë e Uji i Ftohtë, plazhi, viti 1940

Renditja: 3130 (6 shikime)

“Uji i Ftohtë, plazhi, viti 1940”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/6470

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.