Uji i Ftohtë, Belvedere, viti 1968

Pjesë e Uji i Ftohtë, Belvedere, viti 1968

Renditja: 3614 (5 shikime)

“Uji i Ftohtë, Belvedere, viti 1968”, 1968, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/6492

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.