Ura e Mavroves, viti 1916 ndërtimi

Pjesë e Ura e Mavroves, viti 1916 ndërtimi

Renditja: 3130 (6 shikime)

“Ura e Mavroves, viti 1916 ndërtimi”, 1916, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/6570

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.