Ushtarake Serbe me major Siciliani në komanden e Vlorës

Pjesë e Ushtarake Serbe me major Siciliani në komanden e Vlorës

Renditja: 1984 (8 shikime)

“Ushtarake Serbe me major Siciliani në komanden e Vlorës”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/6615

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.