Ushtarë Italianë Bersalieret e regjimentit të 10 zbarkojne në Vlorë 29.12.1914

Pjesë e Ushtarë Italianë Bersalieret e regjimentit të 10 zbarkojne në Vlorë 29.12.1914

Renditja: 4999 (1 shikime)

“Ushtarë Italianë Bersalieret e regjimentit të 10 zbarkojne në Vlorë 29.12.1914”, 1914-12-29, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/6634

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.