Ushtarë Italianë Bukepjeksit me furre 20.11.1939

Pjesë e Ushtarë Italianë Bukepjeksit me furre 20.11.1939

Renditja: 3614 (5 shikime)

“Ushtarë Italianë Bukepjeksit me furre 20.11.1939”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/6640

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.