Ushtarët Italianë të kembesorise në Bestrove nëntor 1916

Pjesë e Ushtarët Italianë të kembesorise në Bestrove nëntor 1916

Renditja: 4074 (4 shikime)

“Ushtarët Italianë të kembesorise në Bestrove nëntor 1916”, 1916, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/6680

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.