Ushtria Italiane Komanda e kampit të Vlorës, viti 27.6.1917

Pjesë e Ushtria Italiane Komanda e kampit të Vlorës, viti 27.6.1917

Renditja: 1422 (12 shikime)

“Ushtria Italiane Komanda e kampit të Vlorës, viti 27.6.1917”, 1917-06-27, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/6710

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.