Varri i Ismail Qemalit në Vlorë, viti 1933

Pjesë e Varri i Ismail Qemalit në Vlorë, viti 1933

Renditja: 1272 (3 shikime)

“Varri i Ismail Qemalit në Vlorë, viti 1933”, 1933, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shkurt 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/6814

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.