Vlorë 1918

Pjesë e Vlorë 1918

Renditja: 4074 (4 shikime)

“Vlorë 1918”, 1918, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/7000

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.