Vlorë, viti 1855 nen hijen e një peme

Pjesë e Vlorë, viti 1855 nen hijen e një peme

Renditja: 4508 (3 shikime)

“Vlorë, viti 1855 nen hijen e një peme”, 1855, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/7015

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.