Xhami në bregdetin e Vlorës 1917

Pjesë e Xhami në bregdetin e Vlorës 1917

Renditja: 4180 (3 shikime)

“Xhami në bregdetin e Vlorës 1917”, 1917, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/7030

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.