Xhamia e Tabakëve, viti 1941

Pjesë e Xhamia e Tabakëve, viti 1941

Renditja: 3129 (6 shikime)

“Xhamia e Tabakëve, viti 1941”, 1941, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/7036

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.