Xhamia e Agallinjeve cezmja e Mademit, vitet 50

Pjesë e Xhamia e Agallinjeve cezmja e Mademit, vitet 50

Renditja: 1279 (13 shikime)

“Xhamia e Agallinjeve cezmja e Mademit, vitet 50”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/7044

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.