Xhamia e Agallinjeve tek çezmja e Mademit, viti 1912

Pjesë e Xhamia e Agallinjeve tek çezmja e Mademit, viti 1912

Renditja: 2698 (6 shikime)

“Xhamia e Agallinjeve tek çezmja e Mademit, viti 1912”, 1912, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/7046

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.