Xhamia e Burimit 28.3.1916

Pjesë e Xhamia e Burimit 28.3.1916

Renditja: 3130 (6 shikime)

“Xhamia e Burimit 28.3.1916”, 1916-03-28, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/7055

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.