Xhamia e Mavronjoteve dhe, Pallati komandes Italiane 1915-1918

Pjesë e Xhamia e Mavronjoteve dhe, Pallati komandes Italiane 1915-1918

Renditja: 1813 (10 shikime)

“Xhamia e Mavronjoteve dhe, Pallati komandes Italiane 1915-1918”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/7069

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.