Xhamia e Minarja në Ferras, viti 1916

Pjesë e Xhamia e Minarja në Ferras, viti 1916

Renditja: 2730 (7 shikime)

“Xhamia e Minarja në Ferras, viti 1916”, 1916, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/7091

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.