Xhamia e Muradies dhe zona pereth fotografuar nga larte

Pjesë e Xhamia e Muradies dhe zona pereth fotografuar nga larte

Renditja: 2362 (8 shikime)

“Xhamia e Muradies dhe zona pereth fotografuar nga larte”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/7109

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.