Xhamia e Muradies, viti 1929

Pjesë e Xhamia e Muradies, viti 1929

Renditja: 1813 (10 shikime)

“Xhamia e Muradies, viti 1929”, 1929, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/7154

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.