Xhamia e Neshat Pashaj (Sheh Jakup) 1939

Pjesë e Xhamia e Neshat Pashaj (Sheh Jakup) 1939

Renditja: 1342 (9 shikime)

Nekip Bega, “Xhamia e Neshat Pashaj (Sheh Jakup) 1939”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/7170

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.