Dyqanet e Spajkorres (Spahi Korres). Elbasan, 2016

Pjesë e Dyqanet e Spajkorres (Spahi Korres). Elbasan, 2016

Renditja: 3088 (4 shikime)

Kozma Borova, “Dyqanet e Spajkorres (Spahi Korres). Elbasan, 2016”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/7323

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.