Ura e Shkumbinit-e vjetra dhe ajo e viteve 30, 1918-2017

Pjesë e Ura e Shkumbinit-e vjetra dhe ajo e viteve 30, 1918-2017

Renditja: 4074 (4 shikime)

Kozma Borova, “Ura e Shkumbinit-e vjetra dhe ajo e viteve 30, 1918-2017”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/7639

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.