Ura e Shkumbinit, 1918-2016

Pjesë e Ura e Shkumbinit, 1918-2016

Renditja: 4639 (2 shikime)

Kozma Borova, “Ura e Shkumbinit, 1918-2016”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/7645

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.